Domů

      • Zahájení školního roku pro 1. ročník, 1. září 2025
      • Zátkova budova, ulice Fráni Šrámka 9
        8:00 - obor lyceum
        8:30 - obory hotelnictví a gastronomie
        9:30 - obory kuchař - číšník, kuchař, číšník
        7:50 - 1. ročník VOŠ - přízemí školy

        Senovážné náměstí
        7:50 - nástavbové studium
      • Podzimní maturita 2025
      • Podzimní didaktické testy konají 1. - 3. září, sloh 4. září a ústní část maturity 5. září.
          • Gastronomická soutěž Austerlitz Gastroform Cup 2023
          • Gastronomická soutěž Austerlitz Gastroform Cup 2023

          • 26.04.2023 08:22
          • Naši žáci Filip Kříž a Dominik Paletář ze třídy S1A se zúčastnili gastronomické soutěže, kterou pořádala Intergrovaná střední škola Slavkov u Brna pod záštitou hejtmana Jihomoravského kraje p. Jana Grolicha a starosty města Slavkova u Brna p. Michala Boudného.
          • více
          • VELKÉ FINÁLE KU YOUNG CHEF 2023
          • VELKÉ FINÁLE KU YOUNG CHEF 2023

          • 03.04.2023 13:30
          • Po dvou letech pauzy se dva žáci naší školy Jan Bauer a Jan Kraus probojovali do velkého finále soutěže  KU YOUNG CHEF 2023. 4. ročník se konal v sobotu 1. dubna  2023 v Makro Akademii v Praze. Soutěž určená žákům středních škol má už nyní prestižní pozici mezi gastronomickými soutěžemi a je to vidět i na osobách ambasadorů z řad českých kulinářských autorit. Ti také byli přísnými hodnotiteli soutěžících. Podle slov Jiřího Roitha, zakladatele Kulinářské Akademie, měl letošní ročník vysokou úroveň a všichni finalisté se zhostili zadaných úkolů na výbornou a mohou se srovnávat s profesionálními kuchaři. Přesto vítěz může být jen jeden. Jeho jméno se dozvíme na Bocuse d΄Or, velkém svátku gastronomie,  v Praze 6. května. Oběma soutěžícím držíme palce, aby to byl právě jeden z nich.
          • více
          • Oborová platforma gastronomie
          • Oborová platforma gastronomie

          • 31.03.2023 13:34
          • 28. března 2023 se konala na škole významná událost. Dva mistři kuchaři Pan Jiří Roith a pan Zdeněk Křížek spolu s našimi žáky pod patronací JHK vařili degustační menu pro pozvané pedagogy z gastronomických škol v Jihočeském kraji a pro odborníky v gastronomii a cestovním ruchu. V našich odborných učebnách jsme měli možnost seznámit se a ochutnat takové laskominy jako je japonské sushi, italské menu s lanýži. Výborné koktejly nám namíchal pan Patrik Weiss za spolupráce s našimi studentkami. Poznali jsme, že pánové kuchaři i barman jsou odborníky nejpovolanějšími nejen tím, co nám uvařili, ale i tím, jak zaujali naše žáky a stali se jejich inspirací.
          • více
    •                      

    • Přihlášení

    • Odkaz: https://skolacrcb.edupage.org/a/uredni-deska

    • Pondělí 1. 9. 2025
    • Fotogalerie

      • zatím žádné údaje
    • ZŘIZOVATEL ŠKOLY

  • Hlavní budova

    Senovážné náměstí 12

    370 01 České Budějovice

    389 139 320 (sekretariát)

    info@skolacrcb.cz

    www.skolacrcb.cz

     

  • Hotelová škola a VOŠ

    Fráni Šrámka 9/1216

    370 04 České Budějovice

    387 788 111 (sekretariát)

    387 788 117 (VOŠ studijní)

    387 788 120 (jídelna)

     

  • IČO: 60077590

    DIČ: CZ60077590

    Datová schránka: ub7gnn9

    REDIZO:  600170331

    IZO SŠ: 060077590

    IZO VOŠ: 110028708

    Banka: 937231/0710

    Prohlášení o přístupnosti