Novinky
Kurz studené kuchyně
- 11.03.2025 15:12
- 4.-7.3. 2025 se konal kurz studené kuchyně, který vedou učitelky odborných předmětů Mgr. Marie Španingerová a Ing. Kristýna Kneisslová. Kurzu se zúčastnilo 20 žáků z oboru Hotelnictví a turismus, kuchař, gastronomie.
Účastníci kurzu se seznámili s výrobky studené kuchyně ze zeleniny, ovoce, uzenin, masa, ryb, sýrů a hlavně novými moderními (příprava masa metodou sousvide, pomalé pečení, konfitování) a způsoby podávání studených výrobků na raut, coffebreak i na studené předkrmy. Žáci po teoretické výuce samostatně připravovali výrobky a následně tyto výrobky prezentovali a hodnotili. Na závěr kurzu se koná slavnostní předávání certifikátů a raut pro rodiče.
Fotky z akce najdete ve fotogalerii
- Zpět na seznam článků
Nejnovější články
Kalendář
- prosinec 2025
- 08
- Po
- Soutěž Sommelier Brno
- 8. 12.
- Odborná akce
- 09
- Út
- Exkurze Praha
H1A, G2 - 9. 12.
- Exkurze
- Exkurze Praha
- 09
- Út
- Restaurace Červený Jelen
ČK2A - 9. 12.
1-10 - Exkurze
- Restaurace Červený Jelen
- 09
- Út
- Kurz Rostlinně
G3B - 9. 12.
- Školní akce
- Kurz Rostlinně
- 09
- Út
- Červený kříž
- 9. 12.
- Školní akce
- 09
- Út
- Exkurze Skotsko
CR2, CR3 - 9.-12. 12.
- Exkurze
- Exkurze Skotsko
- 10
- St
- Workshop ZŠ Nová (Senovážné)
- 10. 12.
- Školní akce
- 10
- St
- Německá kultura Praha
- 10. 12.
- Exkurze