Novinky
Kurz studené kuchyně
- 27.02.2024 13:02
- Žáci z oborů hotelnictví, gastronomie a kuchař dokázali, že se orientují ve světě studené kuchyně.
Pod vedením paní učitelky Španingerové se od 12. do 16. února konal Kurz studené kuchyně. Zúčastněných 15 žáků se seznámilo s výrobky studené kuchyně ze zeleniny, ovoce, uzenin, masa, ryb, sýrů a hlavně s novými moderními metodami přípravy (příprava masa metodou sous-vide, pomalé pečení, konfitování). Nechyběly ani informace ohledně moderního podávání studených výrobků na raut, coffeebreak i na studené předkrmy. V závěrečný den se uskutečnilo slavnostní předávání certifikátů a raut pro rodiče a přátele účastníků kurzu.
- Zpět na seznam článků
Nejnovější články
Kalendář
- květen 2025
- 12
- Po
- Dračí lodě
H1A - 12. 5.
- Exkurze
- Dračí lodě
- 12
- Po
- Dračí lodě
KČ1A - 12. 5.
1-4 - Školní událost
- Dračí lodě
- 12
- Po
- Třídní exkurze
ČK2A - 12. 5.
- Školní událost
- Třídní exkurze
- 12
- Po
- CR1, CR2, CR3C, CR3
- 12.-16. 5.
- Zápočtový týden
- 13
- Út
- JZZ písemná část nanečisto
ČK3A, KČ3A - 13. 5.
6-7 - Školní událost
- JZZ písemná část nanečisto
- 14
- St
- Czech tourism Praha
H2A - 14. 5.
- Exkurze
- Czech tourism Praha
- 15
- Čt
- Zveřejnění výsledků didaktických testů
S2A, S3, G4, H4A, H4B - 15. 5.
- Maturita
- Zveřejnění výsledků didaktických testů
- 16
- Pá
- Ústní maturita
S3 - 16. 5.
- Maturita
- Ústní maturita