Novinky
Avangardní degustační menu ve FFA Honzy Kroba
- 23.02.2022 12:15
- V úterý 22.2.2022 v rámci dalšího vzdělávání odborných učitelů absolvovala Mgr. Jana Prüherová se žákyní 4. ročníku oboru Gastronomie Natálií Pokornou kurz pod vedením lektora Jana Horkého.
Jan Horký je kapitánem Národního týmu kuchařů a cukrářů AKČ ČR a pracuje na pozici šéfkuchaře restaurace Goldie hotelu Nautilus v Táboře.
Louis Nizer kdysi řekl: Člověk, který pracuje rukama, je dělník. Člověk pracující rukama a mozkem, je řemeslník. Jen člověk, který pracuje rukama, mozkem a srdcem, je umělec. Dát dohromady suroviny na talíř tak, aby na to ho host nezapomněl, je velké umění!



- Zpět na seznam článků
Nejnovější články
Kalendář
- prosinec 2025
- 08
- Po
- Soutěž Sommelier Brno
- 8. 12.
- Odborná akce
- 09
- Út
- Exkurze Praha
H1A, G2 - 9. 12.
- Exkurze
- Exkurze Praha
- 09
- Út
- Restaurace Červený Jelen
ČK2A - 9. 12.
1-10 - Exkurze
- Restaurace Červený Jelen
- 09
- Út
- Kurz Rostlinně
G3B - 9. 12.
- Školní akce
- Kurz Rostlinně
- 09
- Út
- Červený kříž
- 9. 12.
- Školní akce
- 09
- Út
- Exkurze Skotsko
CR2, CR3 - 9.-12. 12.
- Exkurze
- Exkurze Skotsko
- 10
- St
- Workshop ZŠ Nová (Senovážné)
- 10. 12.
- Školní akce
- 10
- St
- Německá kultura Praha
- 10. 12.
- Exkurze


