• Zveme vás na Dny otevřených dveří, které se konají 9. ledna 2025 (9:00 - 17:00) a 29. ledna 2025 (9:00 - 17:00) na obou budovách školy.
          • VELKÉ FINÁLE KU YOUNG CHEF 2023
          • VELKÉ FINÁLE KU YOUNG CHEF 2023

          • 03.04.2023 13:30
          • Po dvou letech pauzy se dva žáci naší školy Jan Bauer a Jan Kraus probojovali do velkého finále soutěže  KU YOUNG CHEF 2023. 4. ročník se konal v sobotu 1. dubna  2023 v Makro Akademii v Praze. Soutěž určená žákům středních škol má už nyní prestižní pozici mezi gastronomickými soutěžemi a je to vidět i na osobách ambasadorů z řad českých kulinářských autorit. Ti také byli přísnými hodnotiteli soutěžících. Podle slov Jiřího Roitha, zakladatele Kulinářské Akademie, měl letošní ročník vysokou úroveň a všichni finalisté se zhostili zadaných úkolů na výbornou a mohou se srovnávat s profesionálními kuchaři. Přesto vítěz může být jen jeden. Jeho jméno se dozvíme na Bocuse d΄Or, velkém svátku gastronomie,  v Praze 6. května. Oběma soutěžícím držíme palce, aby to byl právě jeden z nich.
          • více
          • Oborová platforma gastronomie
          • Oborová platforma gastronomie

          • 31.03.2023 13:34
          • 28. března 2023 se konala na škole významná událost. Dva mistři kuchaři Pan Jiří Roith a pan Zdeněk Křížek spolu s našimi žáky pod patronací JHK vařili degustační menu pro pozvané pedagogy z gastronomických škol v Jihočeském kraji a pro odborníky v gastronomii a cestovním ruchu. V našich odborných učebnách jsme měli možnost seznámit se a ochutnat takové laskominy jako je japonské sushi, italské menu s lanýži. Výborné koktejly nám namíchal pan Patrik Weiss za spolupráce s našimi studentkami. Poznali jsme, že pánové kuchaři i barman jsou odborníky nejpovolanějšími nejen tím, co nám uvařili, ale i tím, jak zaujali naše žáky a stali se jejich inspirací.
          • více
          • Čepování piva
          • Čepování piva

          • 27.03.2023 13:20
          • Pod záštitou Plzeňského Prazdroje proběhlo ve dnech 21. a 22. 3. 2023 v prostorách učebny TOS školení Čepování piva Pilsner Urquell. Naši žáci první den absolvovali parádní přednášku, kterou vedl hlavní obchodní sládek Jiří Kalčík. Ti nejšikovnější si odnesli za aktivitu drobné dárečky. Praktická část školení poté probíhala pod vedením výčepní Marie Černé. Všichni zúčastnění si mohli, a to i opakovaně, načepovat a VYPÍT! svoje pivečko. Jen někteří byli  zklamaní, že se jednalo o nealko. Tak na zdraví!
          • více
          • Účast na barmanských soutěžích v Brně
          • Účast na barmanských soutěžích v Brně

          • 27.03.2023 10:29
          • Dne 21. března 2023 jsme se v Brně zúčastnili barmanských soutěží - Junior Cocktail Competition -   JOHNNIE WALKER COCKTAIL COMPETITTION 2023 a CAPTAIN MORGAN FLAIR COMPETITION 2023.
          • více
    •                      

    • Přihlášení

    • Pondělí 2. 12. 2024
    • Fotogalerie

        zatím žádné údaje
    • ZŘIZOVATEL ŠKOLY

  • Hlavní budova

    Senovážné náměstí 12

    370 01 České Budějovice

    389 139 320 (sekretariát)

    info@skolacrcb.cz

    www.skolacrcb.cz

     

  • Hotelová škola a VOŠ

    Fráni Šrámka 9/1216

    370 04 České Budějovice

    387 788 111 (sekretariát)

    387 788 117 (VOŠ studijní)

    387 788 120 (jídelna)

     

  • IČO: 60077590

    DIČ: CZ60077590

    Datová schránka: ub7gnn9

    REDIZO:  600170331

    IZO SŠ: 060077590

    IZO VOŠ: 110028708

    Banka: 937231/0710

    Prohlášení o přístupnosti