• Nástavbové studium

        5-41-L/51 Gastronomie

        Školní vzdělávací program - Společné stravování
        Délka přípravy: 2 roky denní studium, 3 roky dálkové studium
        Způsob ukončení: maturitní zkouška
        Nástavbové studium pro absolventy tříletých učebních oborů příslušného zaměření - kuchař, číšník, servírka, kuchař-číšník

        Kritéria přijímacího řízení

        Ústní ani písemné zkoušky se nekonají, o přijetí rozhodují následující kritéria:

        1. průměrný prospěch ze všech předmětů z posledních tří klasifikačních období na střední škole (maximální počet 60 bodů)
        2. zahraniční pobyt uchazeče s výukou anglického nebo německého jazyka doložený vysvědčením - 10 bodů státní závěrečná zkouška z anglického nebo německého jazyka na jazykové škole doložená certifikátem - 5 bodů
        3. při shodném bodovém hodnocení se přednostně přijímají uchazeči, kteří dosáhli lepších studijních výsledků v posledním klasifikačním období na střední škole
        4. Zdravotní požadavky na uchazeče

         

        Důležité dokumenty
         

         Přihláška ke studiu

         Zdravotní požadavky

         ŠVP Společné stravování - denní

         ŠVP Společné stravování - dálkové

  • Hlavní budova

    Senovážné náměstí 12

    370 01 České Budějovice

    389 139 320 (sekretariát)

    info@skolacrcb.cz

    www.skolacrcb.cz

  • Hotelová škola a VOŠ

    Fráni Šrámka 9/1216

    370 04 České Budějovice

    387 788 111 (sekretariát)

    387 788 117 (VOŠ studijní)

    387 788 120 (jídelna)

  • : 60077590

    DIČ: CZ60077590

    Datová schránka: ub7gnn9

    IZO SŠ: 060077590

    IZO VOŠ: 110028708

    Banka: 937231/0710